Vuosikokous ja uusi puheenjohtaja

Porin Suomalaisen Klubin vuosikokous pidettiin 26.3. Kokouksessa vaihtui puheenjohtaja.

Klubilla pidetyssä kokouksessa oli läsnä 23 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2023 tilinpäätös ja talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2024.

Uusi puheenjohtaja Kari Kaivo-oja

Kokouksessa suoritettiin myös henkilövalinnat. Puheejohtajaksi valittiin Kari Kaivo-oja, kun 6 vuotta tehtävää hoitanut Elina Kuusisto oli päättänyt luopuvansa puheenjohtajuudesta.

Tässä yhteydessä Elina kiitti mielenkiintoisista vuosista sekä ilmoitti jatkavansa mielellään vielä Karin luotsaamassa hallituksessa sekä toivotti Karille hyviä puheenjohtaja vuosia.

Elina Kuusisto

Valittu puheenjohtaja Kari Kaivo-oja kiitti kokousväkeä luottamuksesta ja myös Elinaa erinomaisesti hoidetusta puhhenjohtajan pestistä.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Santa-Nokki ja hallituksessa jatkavat Teijo Virtanen, Elina Kuusisto, Timo Santavuo, Simo Kauppi ja Ville Tuovinen. Hallituksesta aiemmin työesteiden vuoksi eronneen Susanne Tuunasen tilalle valittiin uutena jäsenenä Ella Marttila. Susannelle myös kiitos Klubin hyväksi tehdystä työstä.

Hyvähenkisessä kokouksessa puhetta johti Mika Tuovinen ja sihteerinä toimi Ville Tuovinen. Vuosikokous myös hyväksyi hallituksen esityksen jäsenmaksun korottamisesta 60 €:on. Yhdistys on tehnyt kaksi tappiollista vuotta ja yleiset kustannukset ovat nousseet, joten vastuullisesti hoidetussa yhdistyksessä, on tilanteeseen reagoitava, jotta voimme jatkossakin järjestää toimintaa jäsenistölle. Liittymismaksu 40 € pysyy edelleen ennallaan.

Vuosikokouksen jälkeen nautittiin madekeittoa ja kuultiin Pori Jazz 66 ry:n tomitusjohtajan ja jäsenemme Sampsa Jolman esitelmä Porin Jazzien ajankohtaisista asioista. Kiitos vielä hänelle, mielenkiintoisesta ja taustoja avaavasta esityksestä!

Tulevia tapahtumia:

Seuraavien tulevien tapahtumien päivämäärät ovat jo selvillä ja niistä tiedotetaan myöhemmin lisää:

Viinin maisteluilta 15.5.
Kesäteatteri 13.6.

Uusi hallituksen jäsen Ella Marttila esittäytyy:
Olen Ella Marttila, tuore kasvo klubin hallituksessa. Työpäiväni kuluvat Kupariteollisuuspuistossa Luvata Porin talousjohtajan tehtävissä. Vapaa-aikana viihdyn padel- tai golfkentällä ja lasten kanssa touhuillessa. Perheeseeni kuuluvat mies sekä 3- ja 10-vuotiaat tytöt.

​​​​​​​Tervetuloa Ella!

Ella Marttila