Klubin golfmestaruuskisat Kalaforniassa
​​​​​​​keskiviikkona 7.8. klo 14

Pieni tai iso HCP, kaikki golfaavat jäsenemme ovat tervetulleita mestaruuskisoihin.
<p>Kesän 2018 kisojen tyytyväiset voittajat Ilmo Heinonen, Jouko Kairtamo, Matti Linnainmaa ja Pentti Ruusunen.<br><br></p>

Kesän 2018 kisojen tyytyväiset voittajat Ilmo Heinonen, Jouko Kairtamo, Matti Linnainmaa ja Pentti Ruusunen.

Klubimme tämän vuoden golfin mestaruuskilpailut pidetään Kalafornian golfkentällä keskiviikkona 7.8.2019 klo 14.00 alkaen. Kilpailua ennen on tarjolla kahvia tai teetä ja sämpylä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen voi tehdä perjantaihin 2.8.2019 mennessä suoraan Kalafornian caddiemasterille sähköpostilla caddie-master@kalafornia.com tai puhelimella (02) 6303 888. Caddiemaster asettaa kilpailijat ryhmiin, jotka ovat nähtävillä ennen kilpailua Porin Golfkerhon nettisivuilla.

Maksut

Osallistumismaksu sisältää kahvin tai teen, sämpylän, kärryn, kilpailukierroksen, tulospalvelun, saunan pyyhkeineen ja kilpailun jälkeisen ruokailun. Osallistumismaksut ovat PGK:n pelioikeuden omaaville 30 €, YG:n ja NaG:n pelaajille 45 € ja muille 55 €. Osallistumismaksut maksetaan osallistumisen yhteydessä caddiemasterille.

Kilpailu

Mestaruuskisat käydään pistebogey-kilpailuna. Kilpailun voittaja saa haltuunsa kiertopalkinnon vuodeksi. Erikoiskilpailuina ovat pisin drive ja lähimmäksi lippua.

Tervetuloa!