Klubilaisilla hauska teatteri-ilta, jatkoista puhumattakaan

Klubilaisia paikalla oli 70 henkilöä ja jatkoilla kaikki tietenkin myös paikalla. Eli kaikki varaamamme liput menivät nopeasti. Olisi mennyt vielä lisääkin.

Sydämetön komedia kiihkeästä rakkaudennälästä ja röyhkeästä rahanahneudesta. Kirjurinluodon Kesäteatterin katsomo täyteen, jälleen kerran.

Klubilaisia paikalla oli 70 henkilöä ja jatkoilla kaikki tietenkin myös paikalla. Eli kaikki varaamamme liput menivät nopeasti. Olisi mennyt vielä lisääkin.

Miika Murasen ohjaama Gabriel tule takaisin -näytelmän laadukas näyttelijäkaarti koostui kovan luokan ammattilaisista: Sari Havas, Mira Luoti, Ville Keskilä ja Marja Packalén. Näytelmä nauratti yleisöä ja yleisö jopa antoi kommentteja ja välihuutoja. Taputuksista ei meinannut tulla loppua, mutta onneksi jonkin ajan kuluttua pääsimme lähtemään kohti Klubia ja jatkoille.

Klubin keittiö oli jälleen pannut parastaan ja pöytä notkui erilaisia kaloja ja muita herkkuja. Lämmin ruoka ja jälkiruuat tietenkin kuului kokonaisuuteen. Hyvin virtasi myös jäsenetuhintaiset ruokaviinit. Iloinen puheensorina täytti Talliravintolan välittömästi kun pääsimme perille nostamaan maljaa Kesäteatterille, Klubille ja kesälle.

Näyttelijät olivat perinteisesti illanvietossa mukana aktiivisesti, pieniä puheita ja suurta naurua. Teatterinjohtaja Maria Kuusiluoma kiitteli klubilaisia pitkäaikaisesta hyvästä yhteistyöstä ja lupasimme sen jatkuvan.

Mira Luoti veti suurella tunteella vielä illan päätteeksi valitsemansa biisin ”karaoketyyppisesti”, kuten hän asian ilmaisi. PMMP:n Pikkuveli-biisi jäi soimaan omaan korvaani muutamaksi päiväksi.

Tapahtuman järjesteli kunniapuheenjohtaja Teijo Virtanen, apunaan Sarianna Virtanen.

Simo Kauppi, Maria Kuusiluoma ja Teijo Virtanen.