FresCo Ravintolat Oy on valittu Porin Suomalaisen Klubin ravintolatoiminnan jatkajaksi

Porin Suomalainen Klubi ry:n osaksi omistama Kiinteistö Oy Porin Klubi on solminut vuokrasopimuksen uuden vuokralaisen kanssa, joka jatkaa ravintolatoimintaa Fazerin sopimuksen päätyttyä.

FresCo Ravintolat Oy:n tiedote

Lounaissuomalainen perheyritys FresCo Ravintolat Oy laajentaa toimintaansa ja tällä kertaa suuntana on Pori. Uusi kohde on Kokemäenjoen äärellä sijaitseva ravintola Suomalainen klubi – Svenska klubben. Toiminta Porissa alkaa syksyllä 2019.

Perheyrittäjyys ja paikallisuus avainasemassa
”Kuullessamme, että Porin Suomalainen klubi – Svenska klubben etsii yhteistyökumppania, olimme välittömästi erittäin kiinnostuneita asiasta. Nyt kun yrityksemme Satakunnan ravintolatoimenpäällikkönä toimii useiden porilaisten tuntema Minna Laine, saamme heti alusta alkaen syvällistä paikallistuntemusta toimintaamme”, yrittäjä Seija Aronen kertoo.

Kiinteistö Oy Porin klubin hallituksen puheenjohtaja Jyrki Paavola on tyytyväinen Klubin löydettyä uuden yhteistyökumppanin: ”Uuden yhteistyöyrityksen hakukriteereinä meillä oli perheyrittäjyys ja paikallisuus. FresCo Ravintoloissa yhdistyvät molemmat.”

Ajassa eläen, perinteitä kunnioittaen
Klubi-ravintolalla on pitkät perinteet ja tärkeä rooli Porin ravintolahistoriassa. FresCo Ravintolat haluaa kehittyä ajassa tarjoten asiakkaille elämyksiä hyvän ruuan parissa. Vaalimme kuitenkin myös perinteitä ja toimitilojemme historia on läsnä arjessa tarinoina ja tunnelmina joka päivä. Vahvat juuret ja oman menneisyytensä tunteminen antavat alustan, jolta on helppo ponnistaa ja tutkia myös uutta ja tuntematonta.

”Vuonna 2018 investoimme FresCossa kasvun mahdollistaviin rakenteisiin ja järjestelmiin. Näin ollen vuosi 2019 edustaa meille kasvun vuotta. Olen iloinen siitä, että FresCo Ravintoloilla on nyt jalansija myös Porissa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä paremmin ja mikä parasta pääsemme kertomaan upeita tarinoita Kokemäenjoen rannalta”, Seija Aronen päättää.

Lisätietoja antaa:
Seija Aronen, yrittäjä/toimitusjohtaja
puh. 044 3232 330 / seija.aronen@frescoravintolat.fi