Porin Suomalaisen Klubin yhdistys

Porin Suomalaisen Klubin yhdistyksessä on jäsenenä yli 550 arvostettua yhteiskunnallista vaikuttajaa. Vuonna 2016 yhdistyksen merkittävin tapahtuma oli syyskuussa vietetty 75-vuotisjuhla. Pitkällä toiminnallaan yhdistys on osoittanut kestävän elinvoimansa, kehittymiskykynsä ja tarpeellisuutensa Porin seudun elinkeinoelämässä.

Yhdistyksemme toimintaan kuuluu monipuolista ohjelmaa kulttuurin ja harrastusten aloilta. Jo vakiintuneiksi ovat muodostuneet mm. teatteriretketja golfkilpailut, jotka perinteisesti kiinnostavat aktiivisia jäseniämme. Lisäksi vuosittain järjestettäviä perinteisiä tapahtumia ovat Itsenäisyysgaala, jazztapahtuma sekä kesäkauden avajaiset ja päättäjäiset. Vuonna 2017 yhdistys palauttaa toimintaansa myös esitelmä- ja keskustelutilaisuudet.

Yhdistys ja sen jäsenistö kokoontuvat viihtyisässä klubitalossa Porin Etelärannassa. Klubi on paikka, jossa on helppo luoda yhteyksiä eri yhteiskunnan ja talouselämän vaikuttajiin. Siellä voi myös rentoutua vapaan seurustelun ilmapiirissä ja nauttia klubiravintolamme herkullisista ruuista. Ravintolamme on jäsenien lisäksi kaikkien porilaisten tyylikäs ruokailu- ja juhlapaikka.

Yhdistyksen säännöt vuodelta 1950 sanovat näin: Yhdistyksen jäseneksi pääsee henkilö, jonka joku yhdistyksen jäsen on johtokunnalle jäsenehdokkaaksi ilmoittanut, ja jonka johtokunta yksimielisellä päätöksellään jäseneksi hyväksyy. Yhdistyksen jäsenten puolisot ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen hallitus valitaan vuosittaisessa jäsenkokouksessa. Puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi hallituksessa on kuusi jäsentä. Hallitus kokoontuu säännöllisesti, keskimäärin kerran kuukaudessa.

Yhdistyksen hallitus 2019
Elina Kuusisto puheenjohtaja, Heikki Kuuri-Riutta varapuheenjohtaja, Simo Kauppi, Kari Kaivo-oja, Juha-Matti Ojanperä talousvastaava, Timo Santavuo, Teijo Virtanen, Susanne Tuunanen sihteeri

Porin Suomalainen Klubi Ry:n kunniapuheenjohtaja on ekonomi Hannu Kettinen. Kunniajäseniä ovat Kari Sarpila, Ilkka Karumo, Lauri Merivirta, Erik Söderberg, Raino Wasama ja Jyrki Paavola.